...::: RONIMPEX Bârlad :::... Vă Oferă o Gamă Variată de : Perdele - Draperii - Storuri - Rulouri - Accesorii - Lenjerii - Perne - Pilote - Amenajări Interioare
Perdele si Draperii Storuri Romane Rulouri Textile Accesorii pentru Perdele
Lenjerii, Perne, Pilote Amenajari Interioare

Adresă
Bârlad, Jud. Vaslui
Str. Vasile Parvan, Nr.11
Bloc Z4 Sc.A Ap.7
Telefon / Fax
0335 414 601 - RDS & RCS
0770 608 085 - Digi Mobile
Mobil - 0730 508 150
         - 0729 014 768
E-Mail - ronimpex40@yahoo.com
Program
Luni - Vineri:
09.00 - 18.00
Sâmbătă:
09.00 - 14.00
Duminică:
09.00 - 12.00
Perdele si Draperii

O casa fara perdele este o casa goala, neprimitoare. Acest lucru se observa cel mai bine atunci cand ne mutam intr-o locuinta noua si nu reusim imediat sa punem la punct fiecare detaliu al amenajarii. Dupa montarea perdelelor si a draperiilor, interiorul prinde viata, atmosfera devine mai intima, mai primitoare. Rolul functional al perdelelor si draperiilor este acela de a umbri interiorul prin filtrarea luminii naturale.
Perdele Pentru Living

Perdele Pentru Dormitor

Perdele Pentru Birou

Perdele Pentru Restaurant
Voaluri, organza, in, bumbac, cu diferite imprimeuri sau uni, materiale transparente, diafane sau tesaturi groase care picagreu, toate aceste decoruri pentru fereastra dau caldura si personalitate unui camin. Simple sau duble, scurte sau lungi, uni sau multicolore, perdelele protejeaza de privirile indiscrete, mascheaza caloriferele si cern lumina naturala, avand in acelasi timp un rol important in decorarea interiorului.

Dar o perdea sau o draperie bine aleasa potenteaza atmosfera camerei, putand fi elementul forte al acesteia. In acelasi timp, ele contribuie in mod hotarator la elaborarea notei definitorii a interiorului. In acest sens, imaginile care urmeaza sunt graitoare.
Iata de ce alegerea lor trebuie sa se faca cu simtul responsabilitatii si mai ales in cunostinta de cauza.

La usile cu geam sau la usile-fereastra, draperiile si perdelele vor fi lungi, obligatoriu pana la podea; astfel ele vor da o nota de eleganta aparte in special ferestrelor unei case vechi sau cu mobila stil.


Avand adeseori un caracter mai rustic, perdelele scurte sunt mai potrivite ferestrelor mici. Vor cadea pana la pervaz, fara a-l atinge, sau putin mai jos de acesta.


[Acasă] [Perdele si Draperii] [Storuri Romane] [Rulouri Textile] [Accesorii pentru Perdele] [Lenjerii, Perne, Pilote]
[Perdele Pentru Living] [Perdele Pentru Dormitor] [Perdele Pentru Birou] [Perdele Pentru Restaurant]
[Jaluzele Orizontale] [Jaluzele Plisse] [Jaluzele Din Lemn]
[Amenajari Interioare]

Copyright © 2008 Ronimpex. Toate drepturile rezervate